Jak se praží káva LaPrazirna?

Příběh o kávě LaPrazirna

Na začátku stál nápad o vlastní kávě. Kávovarům a kávě se věnujeme již řadu let, ale nabízet zákazníkům vlastní kávu přesně podle našich chuťových představ nás stále neopouštěla. A v těchto představách hrála důležitou roli pražička Mill City Roasters®.

Jedná se o pražičku americké výroby. Výrobce se nezabývá jen výrobou, ale i úspěšnému vzdělávacímu programu – ať už v online prostředí, tak i napřímo. Pražička Mill City Roasters® byla díky tomu naší jasnou volbou. Za více než rok používání jsme dokázali najít perfektní vyváženost pro každou variantu kávy. Tu pražíme dle potřeby a zájmu našich zákazníků, proto se k vám dostanou VŽDY ČERSTVĚ NAPRAŽENÁ KÁVOVÁ ZRNA, která dodáváme nejen do domácností, kanceláří, ale i státních institucí.

Za procesem pražení však také nestojí žádný nováček, ale zkušený barista a pražič Jan Štursa, který s kávou pracuje již řadu let. Prošel mnoha školeními a získal řadu certifikátů, zároveň pořádá školení a workshopy pro baristy i pražiče.

Kombinace kvality pražičky Mill City Roasters®, kvalitní zelené kávy a zkušeného pražiče znamená, že si s naší kávou LaPrazirna vychutnáte každý šálek.